Mókus mókás kerti figura

5 433 FT
K172

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A Mókus kerti figurát olyan kertekbe ajánljuk, ahol fenyőfa, diófa, fa található. Kedves, figyelemfelkeltő dísze lesz kertjének, ráadásul időtálló kerti dekoráció. Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Mókus mókás kerti figura

A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Kültéri termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, így télen is díszei lesznek a kertjének. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎.

Méretek:
Magasság: 27cm
Tömeg: 9kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K172
4 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)