Bagoly szobor

Bagoly szobor

6 142 FT
K1791

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Az új szobrunk díszítheti kertjét, otthonát. A világ számos helyén kultikus állatként tisztelik, gyakran gyógyító erőt, különleges uralmat tulajdonítanak neki érdemes utána nézni a feng shui több helyen is alkalmazza a bagoly szimbólumokat. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Bagoly szobor

Gyakori, hogy egy-egy emberi tulajdonságot, képességet vagy szakmát állatok jelképeznek. Ilyen állat a bagoly is, amelyről általában a bölcsesség jut az eszünkbe, hiszen az európai kultúrában nagy szerepet játszó görög mitológiában, Pallasz Athéné szent állataként a tudás és bölcsesség szimbóluma volt. A baglyot azon képessége, hogy lát és repül a sötétben, szimbolikus értelemben: áthatol a tudatlanság homályán, a bölcsesség fontos jelképévé tette.

Méretek:
Magasság: 30cm

Tömeg:     11kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1791
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)