Nászajándék galambpár

8 661 FT
K178

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Ez a galambpár kerti figura funkcionál kerti vízköpőként, csobogó feltétként, szökőkút feltétként, de tökéletes dekoráció esküvők díszítéseként, vagy nászajándékként. Kérem, nézze meg galambos szökőkútjainkat és csobogóinkat.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Nászajándék galambpár

A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért állandó díszei lesznek a kertnek. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:
Magasság: 35cm
Tömeg:     13kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K178
196 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)