falusi dekoráció

Kültéri kerti figurák kukorékoló kakas


4 646 FT
K1907

Díszítse kertjét kukorékoló kakasokkal, nyulakkal, őzikékkel, teknősökkel, vagy kerti törpékkel. A webáruházunkban mindenféle állatfigurákkal találkozhat, akár egy vaddisznót vagy egy jegesmedvét szeretne, kínálatunk óriási. Egy kert hangulatát az apró kiegészítők határozzák meg. Válasszon Önhöz illőeket.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kültéri kerti figurák kukorékóló kakas

Látogasson, el telephelyünkre válogathat a kerti díszeinkből személyesen is. A Kerti-Aruda nem csak web- áruházként működik, hanem óriási szobor választékkal várjuk Dunavarsányon.

Termékeink kőzúzalékból készültek. Mivel természetes alapanyagból vannak, ezért nem csak időtállóak, hanem remekül beleillenek a zöld környezetbe a növények közé.

Méretek:

Magasság: 30cm

Tömeg:       4kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K1907

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)