Széttárt szárnyal sas szobor

Széttárt szárnyal sas szobor kicsi


7 480 FT
K1870

Az új kisméretű sas szobrunk szép kidolgozású különleges és egyedi megjelenést kölcsönöz otthonának. Lenyűgöző, ha a sas szobrot talapzatra helyezzük, ezzel a látványosságát kiemeljük. És még mindig fokozhatjuk, ha kellő lágy fénnyel megvilágítjuk. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Széttárt szárnyal sas szobor kicsi

Termékeink minőségi  kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.

A sasnak, a madarak királyának már a korai fejlett kultúrákban sokrétű jelentéssel bíró jelképvilága volt. Általában a Naphoz és a fényhez társítják, a néphitben, a mítoszban, az irodalomban számos jellemvonást tulajdonítanak neki.

Méretek:
Magasság: 34cm

Tömeg:       5kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1870

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)