Kerti dísz sün

Kerti dísz sün kócos

5 118 FT
K1888

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Kerti dekor kocos süni szobor az időjárásnak teljes mértékben ellenáll fagyálló. Nagyon aranyos ötlet a kerti tavak, kerti virágágyások, kert dekorációjaként. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti dísz sün kócos

Kertben elhelyezve ez a kis süni szobor aranyos és megmosolyogtató kerti dísz figuránk egyike. Egy kert hangulatát az apró kiegészítők határozzák meg. Válasszon Önhöz illőeket.

Méretek:

Magasság:  18 cm

Tömeg:       11 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1888

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)