Pici süni szobor

Pici süni szobor


2 835 FT
K1275

Kertben elhelyezve ez a kis süni szobor aranyos és megmosolyogtató kerti dísz figuránk egyike.Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Pici süni szobor

Kerti süni szobor az időjárásnak teljes mértékben ellenáll fagyálló. Nagyon aranyos ötlet a kerti tavak, kerti virágágyások, kert dekorációjaként. Érdemes megtekinteni színesben élethűre lefestve a színes figurák kategóriában megtalálható.

Méretek:

Magasság:6cm

Tömeg:    0,50kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K1275

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)