Fekvő kacsa kerti dísz

Fekvő kacsa kerti dísz

5 118 FT
K1915

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A kacsa kőből készült, jól tűri az idő viszontagságait. Télen, nyáron díszíti a kertet.  Különlegesen szeretik kerti tó dekorációként. Kínálatunkban megtalálhatod a számodra ideális kerti dekorációs szobrokat, amivel lenyűgöző látványos lesz kerted-udvarod. 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Fekvő kacsa kerti dísz  

Dunavarsányi telephelyünkön nagyon sok fajta kacsa, liba és állat szoborból válogathatnak különlegesen szépek és mivel kőből készülnek, nem egy - két évig díszíti otthonukat. Egyedi kerti díszek, virágtartók, nagy választékával várjuk Önt. Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.

Méretek:

Magasság: 20cm

Tömeg:       6kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1915
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)