Sziklakerti dekoráció kő teknős

Sziklakerti dekoráció kő teknős

5 433 FT
K312

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Vidám kerti díszek tódekoráció. Különösen bájosak a kerti tavak, ha itt-ott tekintetet megragadó helyes szobrokat, vízköpőket, vagy különböző figurákat, dekorációs elemeket helyezünk el. A tó a kert egyik meghatározó eleme. A megfelelően kialakított kerti tó egy csipetnyi eleganciát kölcsönözhet a kertnek.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!


 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Sziklakerti dekoráció kő teknős

A kerti-áruda kínálatában nagyszámú kerti tóval, díszítéssel kapcsolatos kő dísztárgyak találhatók. A tó végső formáját valamilyen tódekorációval, például lámpákkal vagy dekorációs figurákkal adhatja meg. Termékeinkhez csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk, ennek köszönhetően teljesen ellenállnak az időjárásnak.

Méretek:

Magassága: 16cm

Tömeg: 6kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


K312
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)