Olcsó kert ötletek liba

Olcsó kert ötletek liba

6 299 FT
K2080

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Ha kedveled a vidéki, barátságos kert hangulatot, a következő szobrainkkal dekoráld a kerted. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Olcsó kert ötletek liba

Gyártunk kacsa, liba, nyuszi, bárány, őz, szobrokat. A vidéki kert hangulatát fokozhatod állat szobrainkkal. A falusias bútorok a kertben is nagyszerűen mutatnak. Virágok, lugasok, székek körbevéve dús növényekkel egy pár kiegészítő kerti dísszel - ez az igazi vidékies hangulat.

Méretek

Magasság:  37cm

Tömeg:       8kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2080
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)