Kerti gyerek ülőke teknősbéka

17 323 FT
K616

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Nagyon aranyos kerti dísz kisgyerekes családban. A teknős páncélján a gyerekek nagyon szeretnek ücsörögni. Nagy mérete révén nagyon mutatós kerti dekoráció humoros  és kedves alakja  vidámságot kölcsönöz a kertben. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti gyerek ülőke teknősbéka

Segítünk, hogy megvalósítsa álmai kertjét, válogasson a kiváló minőségű és dekoratív kerti díszek választékából. Kertje egyik legszebb pontja lehet ez az egyedi tervezésű és kivitelezésű óriás teknős. Termékeink az idő viszontagságainak teljes mértékben ellentálnak. Fagyállóak, ezért hosszú távú díszei lesznek a kertjének.

Méretek:

Magasság: 40cm

Szélesség: 38cm

Hosszúság: 50cm

Tömeg: 50kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K616
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)