Galambos csobogó tökéletes nászajándék

22 756 FT
K83

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Ha nagyobb kerti létesítménynek, kerti tónak, szökőkútnak már nem jut hely, akkor válassza bátran ezt a közkedvelt csobogót akár teraszra, erkélyre, kisebb fácska alá helyezve életet vihet kertjébe vagy otthonába. Tökéletes választás ajándékként is. Dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. (Méretek lejjebb)

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Galambos csobogó tökéletes nászajándék

A víz elemet a kínaiak a jóléttel és a gazdagsággal társítják, ugyanakkor az utazással, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos rezgéseket is képviseli. A mozgásban lévő víz (patak, folyó, csobogó, szökőkút) rengetek energiát (chi-t) termel. Keleten elhelyezve a szökőkút családi kapcsolatok megerősödését és a testi-lelki egészséget fogja elhozni. Délkeleten megjelenő csobogók az áldás, boldogulás, könnyű előrejutás, a gazdagodás szellemét erősítik. Északon felállított szökőkút, a munkában elért sikerekért felel.

Méretek:
Magasság: 86
Átmérő: 45
Tömeg: 54

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

K83
94 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)