Több állású kerti kút

53 543 FT
K1660

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Kerti kút kőből készült ezért ellenáll az idő viszontagságainak fagyálló. A fotókon látható réz csapfejek külön megvásárolható webáruházunkban. Minden kút esetén megfelelő víztelenített állapotban történő téliesítés szükséges! Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra..

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Több állású kerti kút

A kútoszlop 6 db kőelemre bontható, így a vízvezeték és szerelvényei könnyen szerelhetők, javíthatók, cserélhetők. A kút alapra és a 6 elemes kútoszlopra bontott kerti kút személyautóban is szállítható. A kútoszlop 3 db csapkiállással rendelkezik. A kerti kút minden fém eleme rozsdamentes acélból készült. Különleges megoldást nyújt a kerti kút melynek három csapkiállás lehetősége van a foton látható módon, amennyiben nem szeretnénk csak kettőt vagy egyet használni gyártottunk hozzá megfelelő gyári takaró dugót.

Méretek:

Magasság:  82cm
Szélesség:  50cm
Mélység: 80cm
Tömeg: 90kg  Csapkiállás:76cm

Rendelhető színek: terrakotta, bézs, szürke, barna,

A fotókon látható rézcsap nem tartozék, megvásárolható webáruházunkban.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 

Házhozszállítás

 

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

Telephelyi átvétel:

 

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K1660

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)