Kétállású kerti kút

53 543 FT
K1226

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Óvodák, iskolák, temetők, közterek, fagylaltozok, büfék, közkedvelt terméke a három kiállás miatt. Egyszerre akár hárman is engedhetjük a vizet.  Magán kerttulajdonosok általában két kiállást vesznek igénybe egyik csapot a locsolásra a másikat kézmosásra, vízengedésre használják.


 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kétállású kerti kút

Kétállású kerti kút kőből készült ezért ellenáll az idő viszontagságainak fagyálló.
Legnagyobb vízcső átmérő: 1” A kútoszlop 6 db kőelemre bontható, így a vízvezeték és szerelvényei könnyen szerelhetők, javíthatók, cserélhetők. A kút alapra és a 6 elemes kútoszlopra bontott kerti kút személyautóban is szállítható. A kútoszlop 3 db csapkiállással rendelkezik.  A fotókon látható rézcsapok külön megvásárolható webáruházunkban.  A kerti kút minden fém eleme rozsdamentes acélból készült.

Különleges megoldást nyújt a kerti kút melynek három csapkiállás lehetősége van a foton látható módon, amennyiben nem szeretnénk csak kettőt vagy egyet használni gyártottunk hozzá megfelelő gyári takaró dugót.

A foton látható csapfejek külön vásárolhatok, meg az ár nem tartalmazza, és a motívummal ellátott kerti kút más árban megtalálható webáruházunkban.


Méretek:

Magasság: 90 cm
Szélesség: 50 cm
Mélység: 80 cm
Tömeg: 80 kg

Rendelhető színek: terrakotta, bézs, szürke, barna,K1226

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)