Fadézsás kerti kút

Fadézsás kerti kút

51 181 FT
K397/B

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Termékünk kőből készült, teljes mértékben fagyálló, minősége kimagasló. Az új kerti kutunk lényege az egyszerűségében rejlik. Gyártásánál törekedünk az egyszerű megoldásra és a kertben való beszerelésre. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Fadézsás kerti kút

Nehéz, de nem lehetetlen. Megtalálta a legkedvezőbb és legmutatósabb kerti kutat. A kerti kút hátuljában hagytunk egy nútot a meglévő cső kiállást csak rátoljuk, és már működik is a kerti kutunk. A fotóknál található olyan kép, amin látható a hátsó rész. A fotókon látható réz csapfejek külön megvásárolható webáruházunkban. Minden kút esetén megfelelő víztelenített állapotban történő téliesítés szükséges!

Méretek

Talp méret:            40x40 cm

Magasság:                  79 cm

Tömeg:                      80 kg

Dézsa külső átmérő:    33 cm

Csap kiállás a földtől    67 cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K397/B

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)