• Kiárusítás!
Kerti kutak csobogók

Kerti kutak csobogók

148 031 FT
K1125

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

A legújabb termékünk a vadregényes kertek elengedhetetlen dísze. Ez a kerti csobogó nem mindennapi látványosság.  Méretéből adódóan a vízesés látványa, és vízcsobogás hangja garantált a kertben. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti kutak csobogók

Termékeink nagy szilárdságú I osztályú betonból és műkőből készülnek. A keveréket úgy hoztuk létre, hogy megfeleljen a későbbi felhasználáshoz kapcsolódó összes tartóssági követelménynek, mint például: szilárdság, fagyállóság, beton vízfelvétele. Ezenkívül néhány betonelemet bordás acéllal erősítettünk meg. Hatalmas választék, ezt látnod kell telephelyünkön.

Méretek:
Magasság:      135 cm

Tömeg:          300 kg

Szélesség:     100 cm

Rendelhető színek: barna, szürke,

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1125

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)