kerti kő grill

Kerti kő grill

148 819 FT
K2149

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Kerti grillezőnk könnyen összerakható előre legyártott elemekből. Házhoz szállítva is kérheti. Az új kerti grillezőnk bevezető áron kapható. Remekül lehet vele grillezni, bográcsozni, szalonnát sütni. Nagy előkészítő asztal felülettel rendelkezik, kényelmesé válik az előkészítési munkafolyamat. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti kő grill

Ha a szabadba a kertben sütögetne, a legjobb helyen jár! Szabadtéri sütés-főzéshez szükséges kerti kő grillezőket, bográcsozókat gyártunk nagy választékban.

  • Kültéri termék
  • Faszenes grill
  • Bográcsozási lehetőséggel
  • Anyagában színezett
  • Fagyálló
  • Praktikus

Méretek:

Magasság: 70 cm

Tömeg:     360 kg

Fedlap :    145x115 cm

Tűztér:     55x55 cm

Alap:      115x82 cm

Anyaga: műkő és beton

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Kerti sütő betonelemekből könnyedén a kertedben összeállítható. Minden tartozékkal felszereléssel.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve időt igényel-e gyártása.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2149

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)