Házi füstölő

Házi füstölő és grillező kemence

377 953 FT
K2122

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

A házi ételek készítésének trendje két irányba halad. Egyrészt találunk újításokat, pl. a lassú főzés formájában, másrészt viszont figyelmet érdemel a nagy visszatérés a hagyományokhoz. Tud jobbat, mint az ízletes házi készítésű füstölt kolbász? Emlékszik, hogyan készítették a nagyszülők? Az alábbiakban megismerheti a legjobb házi füstölőt kínálatunkban.

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Házi füstölő

Szeretne a lehető legközelebb kerülni a hagyományos füstöléshez, és rendelkezik hellyel a kertjében? Füstölőnkbe elég csupán a húst, halat vagy sajtot beletenni, és a többiről maga a füstölő gondoskodik majd. Összeszerelése sokkal kevésbé időigényes és költséges, mint egy hagyományos füstház építése. A tökéletes fautánzat nemcsak a "régi tábla" részleteivel kedveskedik a szemnek, hanem tökéletesen elfér a kertben vagy a teraszon is. A füsttérnek köszönhetően Ön maga is elkészítheti a termékeket tartósítószerek hozzáadása nélkül, meglepve a háztartás tagjait és vendégeit természetes ízével, színével és illatával.

Telepítése nagyon egyszerű és gyors. A csavarok használatával, amit a csomag tartalmaz. A füstölőház nagyon masszív és időtálló.

Méretek:

Magassága:  235 cm

Szélessége:  85 cm

Mélysége:    75 cm

Fogas:         69x69 cm

Tömeg:       700kg

A SZETT TARTALMA:

  • gondosan elkészített füstház
  • oldalsó kemence a levegőellátás szabályozásának lehetőségével
  • precíziós terelő a füst egyenletes eloszlásához
  • hőmérő

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2122

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)