Fahatású kerti sütő grill

Fahatású kerti sütő grill

220 472 FT
K2121

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Bemutatjuk az új kerti grillezőnket! Sok vásárlónk szeretet volna olyan kerti grillezőt, ami előkészítő asztallal van ellátva. Most megvan, a grillező hazánkban egyedi és csak a Kerti- Árudában kapható. Érdemes még szezon előtt leadni rendelésüket, mert a raktárkészlet korlátozott.

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Fahatású kerti sütő grill

A grillezőhöz gyártottunk még házi füstölő kemencét, és külön asztalt amit külön lehet megvásárolni. Többfunkciós kerti sütő grillezőn bőven van hely a sütés-főzésre, és ne feledjük, hogy a maga különleges formájában díszíti a kertet. Ellentétben a tipikus grillrácsokkal, amelyekben a közönséges acélrudakat kis króm-nikkel réteggel vonják be, termékünk szilárd rozsdamentes acélrudakból készül. Ennek köszönhetően a rostély ellenáll az időjárási viszonyoknak, nem rozsdásodik, az étel súlyának hatására nem változtatja meg az alakját, és könnyen tisztítható. A rostély magassága több szinten állítható. A grill összeszerelése nagyon egyszerű és gyors, a hőálló szilikon használatával lehet rögzíteni. 

Grillezőink nagy szilárdságú C35 / 45 betonból készülnek. A keveréket úgy alakították ki, hogy megfeleljen a későbbi felhasználással kapcsolatos összes tartóssági követelménynek, például: szilárdság, fagyállóság, a beton vízfelvétele. Ezenkívül az összes betonelemet bordázott acél megerősítette. 

Méretek:

Grill magassága:  205 cm

Grill szélessége:   162 cm

Grill mélysége:      70 cm

Rostély méretek 65 cm x 43 cm

Alapméret : 155 cm x 68 cm

Tömeg:  650kg

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2121

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)