Luxus szökőkút óriás méretben


366 142 FT

A kerthez hozzá tartozik a hangulatos esték kialakítása is, a lágy világítás, fények és csobogás. Erre a legjobb megoldás egy szökőkút. Látványos csörgedezés és a visszaverődő fények mellett az a megnyugtató, csilingelő hang, amit folyamatosan hallat. Egyetlen szökőkúttal is feldobhatjuk kertünk hangulatát. Helyezzük el a padok vagy egyéb kerti ülőalkalmatosságok közelében… (Méretek lejjebb)

Mennyiség Nincs készleten, de rendelni tudunk

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Luxus szökőkút óriás méretben

Termékeink az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Többféle színben rendelheti meg ezt a különlegesen szép és egyedi szökőkutat. Termékeink nem fehér cementből készülnek. A terméket mára már a legújabb eljárással készítjük, műkő és márvány zúzalékkal préseljük, ezért az ellenálló képessége sokkal időállóbb elődjeinél.

Méretek:

Magasság: 275 cm

Átmérő: 150 cm

Tömeg: 920 kg

Ár a szökőkútra vonatkozik, a fotók között talál olyan képeket, amin körmedencével van lefotózva, ami külön rendelhető meg, azaz árban nincs benne. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. 

K913

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)