Kerti szökőkutak madáritatók csobogók

188 976 FT
K1230

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

A kellemes nyári estéket megfelelően megvilágított kerti szökőkúttal teheti teljesé, hangulatossá. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon sok ember nem is gondolja, hogy az esti órákban micsoda látványt és fényjátékot, hang csobogást, produkál kertünkben egy ilyen kerti csoda. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti szökőkutak madáritatók csobogók

Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel a kő természetes anyag, így kiválóan mutat a kertben a zöld növények között. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Méretek:

Magasság: 180cm

Tömeg: 380kg

Szélessége átmérő :100cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1230

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)