Szökőkút

Szökőkút

114 173 FT
K2126

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Termékeink alapanyaga kő, aminek köszönhetően az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért nem kell gondoskodni a téli elhelyezésről. Beüzemelése egyszerű csak egy keringető szivattyúra van szükség és vízre. 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Szökőkút

Szökőkút a kertben, udvarban kikapcsolódást és relaxációs élményt tud nyújtani. Látványa az esti órákban felülmúlhatatlan. Természetesen fontos a megvilágítás az egész élményt ezzel lehet fokozni.

Méretek:

Magasság: 167cm

Szélesség: 100cm

Alsó talp átmérő: 43cm

Tömeg:     215kg

Rendelhető színek: Fotókon látható.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2126

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)