Vadászoknak ajándékok

Vadászoknak ajándékok vaddisznó

25 197 FT
K1879

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Vaddisznó szobor vadászoknak, különleges maradandó ajándék mely egy életen át megmosolyogtatja a kertben mászkáló házigazdát. Az új szobrot kérésre élethűre tudjuk festeni, érdeklődjön telefonon. Termékeink közt megtalálja vaddisznó család kisebb változatát. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Vadászoknak ajándékok vaddisznó

Vadászoknak ajándékok Különlegesen jópofa kerti szobrokat gyártunk, amik az ajándékozás szempontjából egy életre szolnak és sokk év elteltével is megmosolyogtatja az embert, ha ránéz, a kertben elhelyezet vaddisznó szoborra. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Nagyon szép kidolgozású a szobor. A szobor több méretben kapható webáruházunkban. Érdemes körülnézni webáruházunkban kapható sok vicces és állatos szobor.

Méretek:

Magasság: 47cm

Tömeg:     52kg

Szélessége:

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1879
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)