• Kiárusítás!
Horgászoknak ajándék hal

Horgászoknak ajándék hal

3 543 FT
K1941

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Szenzációs hírünk van horgászoknak, megalkottuk a hal szobrunkat. Sokan kerestetek fel bennünket, hogy horgász társaitoknak mit ajánlunk ajándékba. Hát most az új szobrunkkal igazán mosolyt csaltok a megajándékozott arcára, ezzel az öröké tartó dísz szoborral. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Horgászoknak ajándék hal

Kerti tó dekorációjaként nagyon látványos az új hal szobor. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.

Webáruházunkban megrendelhető termékeink készlet függvényében átvehetők. A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Magasság:    10 cm

Hosszúság:   26 cm

Tömeg:          2 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K1941

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)