Ara papagájok eladók

Ara papagájok eladók


3 858 FT
K2029

Az ara papagáj látványos és nagyon szép kerti dekoráció. Az elhelyezési tanács nagyon egyszerű ugyanis ez a szobor bármilyen zöld környezetben jól mutat. Kerti tó szélére helyezve vagy a kertben a leander mellé helyezve igen dekoratív és figyelemfelkeltő szobor lehet. Méretekért és bővebb leírásért görgessen lejjebb.

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Ara papagájok eladók

Exotikus ara papagáj nagyon szép kidolgozású kerti szobor. Ez a szobor az ön kertjében vagy teraszán is jól mutatna, különleges látványt nyújt, nem hangoskodik, nem piszkít és egy életen át díszíti az otthonát mivel a papagáj kőből készült az idő viszontagságainak teljes mértékben ellent áll jöhet rá fagy, eső, napsütés a papagáj bírni fogja. :-)

Méretek:

Magasság: 30cm

Tömeg:       3kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2029

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)