Kerti díszkút fehér antik

48 031 FT
K952

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Keresse meg oldalunkon a kertjébe való kerti kutat. Kínálatunkban kőből készült időtálló és dekoratív dísz kutakat találhat. Külön kerti csapot is választhat a kerti kútjainkhoz a kerti csap menü pontban… Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti díszkút fehér antik

Kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállóak, ezért télre sem szükséges fedett helyre vinni.

Méretek:

Magasság: 131 cm

Szélesség: 62x64

Tömeg: 140 kg

 

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

 

Házhozszállítás

 

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

Telephelyi átvétel:

 

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


K952
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)