• Kiárusítás!
Kültéri hamutartó

Kültéri hamutartó

51 181 FT
K1140

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Robusztus nagyon stabil műkő hamutartó homoktállal (a homok nem a csomagolás része) a csikkek könnyű eltávolításához. Ellenálló az időjárási hatásokkal szemben. vandál biztos. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Álló hamutartó kültéri

Álló hamutartó kültéri, termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Ajánljuk közterek, szórakozóhelyek, lakóparkok, üzlethelyiségek, köztéri alkotásokhoz a településkép javítását célzó fejlesztésekbe.

Méretek:
Magasság:  85 cm

Tömeg:     140 kg

Hamutartó és csikkelnyomó rész mérete: 

Rendelhető színek: barna, szürke

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1140

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)