Kerti grill és bográcsozó

Kerti grill és bográcsozó

132 283 FT
K2148

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Kerti grillezőnk könnyen összerakható előre legyártott elemekből. Az új kerti grillezőnk bevezető áron kapható. Remekül lehet vele grillezni, bográcsozni, szalonnát sütni. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti grill és bográcsozó

Ha a szabadba a kertben sütögetne, a legjobb helyen jár! Szabadtéri sütés-főzéshez szükséges kerti kő grillezőket, bográcsozókat gyártunk nagy választékban.

Méretek:

Magasság: 67cm

Tömeg: 280kg

Fedlap : 105x105 cm

Tűztér: 55x55 cm

Alap: 83x83 cm

Anyaga: műkő és beton

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Kerti sütő betonelemekből könnyedén a kertedben összeállítható. Minden tartozékkal felszereléssel.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve időt igényel-e gyártása.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2148

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)