hóember figura

Hóember figura

14 173 FT
Z8

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Hóember kültéri és beltéri használatra egyaránt tökéletes. A dekorációt ki lehet helyezni a kertbe, de természetesen díszíthetjük vele például nappalik, iskolák, üzletek, éttermek, boltok belső tereit is. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Hóember figura

Ez a hóember azonnal ünnepi hangulatot teremt, és felidézi bennünk a karácsonyi hangulatot. Legújabb kerti figuránk egyike ez a bájos nagy méretű hóember. Szuper ötletes karácsonyi dekoráció!

Méretek:

Magasság:   40 cm

Tömeg:        4 kg

Anyaga: polirezin

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Z8

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)