Kerti sütő pad

Kerti sütő pad

22 441 FT
K1589/A

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Kerti sütőnkhöz kapható masszív kényelme pad. Az ár egy padra vonatkozik. A fotókon látható grillező megvásárolható a cikkszáma K1589.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Raktáron van

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti sütő pad

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve időt igényel-e gyártásuk. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Méretek:

Magasság: cm

Tömeg:

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1589/A

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)