Kerti sütő

Kerti sütő 1

109 449 FT
K581

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Az egyik legfontosabb követelmény egy grillsütőnél, hogy megfelelően stabil legyen, mert a gyenge grillsütő hamar összeesik és akkor oda az egész grillparti. Legkedveltebb grillsütő még ma is a hagyományos faszenes grill, a vásárlók 80%-a ezt választja. A faszén adja meg a hús jellegzetes íz világát, amelyet a grillrajongók annyira szeretnek. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti sütő 1

A szabad-tűzön készített ételek íze össze sem hasonlítható a gáztűzhelyen sültekével. Ha nem hiszi, kóstolja csak meg és érezni fogja a különbséget! Többfunkciós kerti sütő grillezőn van hely a sütés-főzésre, és ne feledjük, hogy a maga különleges formájában díszíti a kertet.

Méretek:

Magasság:         57 cm

Tömeg:            150 kg

Fedlap átmérő: 107 cm

Tűztér:              54 cm

Alsó átmérő:      70 cm

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K581

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)