Részeges ajándék szobor


21 654 FT

A szobor minden embert meg mosolyogtat nagy kedvenc a vásárlóink körében általában ajándékozás céljából választják ezt a vicces kerti szobrot. Egy életre szóló ajándék, mivel műkőből készült jól bírja az idő viszontagságait fagyálló. Méretekért és bővebb leírásért kérem, görgessen lejebb!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Részeges ajándék szobor

Ez az, a szobor mellyel örömet szerezhet egy férfinak.  Nagyon sok visszaigazolást kaptunk szülinapi meglepetés hatásos volt.:-) vicces ajándéktárgy! A piás szobor nagy sikert aratott. :-)

Méretek:

Magasság: 96 cm

Tömeg: 82kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


K1476

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)