Kerti tó dekoráció nagy krokodil szobor

15 669 FT
K1295

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Krokodil szobrunkból több méret is létezik webáruházunkban és telephelyünkön érdemes nézelődni, hogy melyik a mi kertünkhöz vagy kerti tavunkhoz való méret.

Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra..

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti tó dekoráció krokodil élethű szobor

Kerti tó dekoráció a krokodil élethű szobor. Hihetetlen látványos tud leni! Egy jól megtervezet háttérrel a kerti tó szélén a növények takarásával megtévesztően eredetinek hat a környezetében. Érdemes személyesen meggyőződni telephelyünkön az új krokodil és az új varánusz gyík meghökkentő látványában. Sajnos a fotó nem adja vissza látványát.

Méretek:

Magasság:  27cm

Hosszúság: 118cm 

Tömeg:  35kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1295
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)