• Kiárusítás!
Kerti sütő eladó

Kerti sütő eladó

177 165 FT
K559

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A Kerti-Áruda kőgrilljei gazdag szín- és formaválasztékban készülnek. Többfunkciósak, sütésre és főzésre egyaránt alkalmasak. Minden típusa fagyálló, biztonságos és néhány elemből könnyen összeállítható. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti sütő mediterrán 1

A grillezés sohasem jelentett egyet pusztán a hússütéssel, mert a grillezés találkozás. Találkozás a természet egyszerű szabadságával. A grillezés felfedezés is. A parázs lágy füstjével átjárt, pácolt ételek utánozhatatlan ízvilágának felfedezése. A grillezés ünnep. A családtagok, és barátok közösen eltöltött óráinak ünnepe. A grillezés tehát különleges alkalom, melyhez különlegesen szép és elegáns grilleket készítünk immár két évtizede.

Méretek:

Magasság:  230 cm

Hosszúság: 130 cm

Szélesség:   78 cm

Tömeg:       600 kg

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K559

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)