• Kiárusítás!
kerti beton grillsütő

Beton grill eladó

114 961 FT
K868

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Bográcsozó dekoratív, letisztult modern külsővel rendelkezik, ezáltal kiválóan illik, a letisztult minimál stílusú kertekbe, és otthonokba. Praktikus kialakításának köszönhetően alkalmazható sütésre, grillezésre, bográcsozásra egyaránt. Méretekért és kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Modern kerti sütők

Ha kerti grillezőt keresel, gyere el Dunavarsányi lerakatunkba. Hazánkban egyedi kerti grillezők és kerti sütők gyártója és forgalmazója vagyunk. Hatalmas választékkal várunk.

Méretek:

Magasság:         67 cm

Felső lap : 105x105 cm

Tűztér:         55x55 cm

Alap:            85x85 cm

Tömeg:            280 kg

Anyaga: műkő és beton

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Kerti sütő betonelemekből könnyedén a kertedben összeállítható. Minden tartozékkal felszereléssel.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve időt igényel-e gyártása.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K868

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)