kerti grill

Kerti konyha

216 535 FT
K1115

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Hazánkban egyedi és csak a Kerti-árudában kapható ez a kerti grill konyha. Viszonteladókat is kiszolgálunk! Ezért érdemes még szezon előtt leadni rendelésüket, mert a raktárkészlet korlátozott. Többfunkciós kerti sütő grillezőn bőven van hely a sütés-főzésre. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti konyha

Az új kerti grilljeink nagy szilárdságú C35/45 betonból készülnek. A keveréket úgy hozták létre, hogy megfeleljen a későbbi felhasználáshoz kapcsolódó összes tartóssági követelménynek, mint például: szilárdság, fagyállóság, beton vízfelvétele. Ezenkívül az összes betonelemet bordás acéllal erősítettük meg. A rostély magassága több szinten állítható. A grill összeszerelése nagyon egyszerű és gyors, a hőálló szilikon használatával lehet rögzíteni.

Méretek:

Grill magassága:  178 cm

Grill szélessége:   217 cm

Grill mélysége:      51 cm

Rostély méretek 55 cm x 37 cm

Alapméret : 217 cm x 51 cm

Tömeg:  650kg

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1115

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)